Google introduce noi funcții pentru Android Device Manager

1.325 ori
<b>Google introduce noi funcții pentru Android Device Manager</b>Dacă Apple oferă utilizatorilor săi iCloud, modalitate prin care se poate afla locația telefonului în cazul rătăcirii acestuia sau furtului său, cei de la Google pun la dispoziția utilizatorilor de terminale Android o funcție numită Android...

Dacă Apple oferă utilizatorilor săi iCloud, modalitate prin care se poate afla locația telefonului în cazul rătăcirii acestuia sau furtului său, cei de la Google pun la dispoziția utilizatorilor de terminale Android o funcție numită Android Device Manager.

Aceasta din urmă este disponibilă atât pe platforma web, cât și sub formă de aplicație necesară pentru stabilirea locației dispozitivului. Astăzi, cei de la Google decid să aducă o nouă serie de update-uri pentru această aplicație, actualizări ce vor viza ecranul de unlock.

Astfel, vom putea seta un mesaj pe ecranul de start împreună cu un număr de telefon prin care eventualul norocos ce a ajuns în posesia telefonului nostru să ne poată contacta. După cum putem observa în imaginea de mai sus, persoana care deține telefonul nostru va putea fie introduce parola corectă, fie apasă butonul de apel pentru returnarea dispozitivului.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×