Scannerul de amprente de pe Huawei Honor 7 reconfirmat de o imagine hands on cu terminalul; Ar putea fi de fapt Honor 7 Plus!

Autor:  | Publicat în:  Huawei 689 ori
<b>Scannerul de amprente de pe Huawei Honor 7 reconfirmat de o imagine hands on cu terminalul; Ar putea fi de fapt Honor 7 Plus!</b>Ieri scriam&nbsp;că Huawei Honor 7 a avut c&acirc;teva dintre dotările sale confirmate de certificarea celor de la TENAA, iar acum vedem şi o imagine hands on cu acest terminal. El are cu adevărat un scanner de amprente &icirc;n spate, aşa cum arată...

Ieri scriam că Huawei Honor 7 a avut câteva dintre dotările sale confirmate de certificarea celor de la TENAA, iar acum vedem şi o imagine hands on cu acest terminal. El are cu adevărat un scanner de amprente în spate, aşa cum arată şi autoritatea chineză.

Imaginea publicată pe Weibo este destul de clară pentru o scăpare şi pare a indica faptul că handsetul va sosi cu un corp metalic şi slim. Senzorul pentru amprente e discret şi plasat sub camera, după cum se poate vedea. De remarcat şi faptul că dispunerea blitzului LED e diferită aici faţă de imaginile de la TENAA, care prezentau o cameră pătrată şi blitz dual LED.

Şi scannerul pentru amprente era pătrat în acel caz, deci schimbarea e bizară. E foarte posibil ca modelul de faţă să fie de fapt Huawei Honor 7 Plus şi nu doar Honor 7, fiind cunoscut obiceiul Huawei de a lansa câte 2 modele din gama Honor. Conform zvonurilor, Honor 7 va sosi cu un procesor HiSilicon Kirin 935, 3 sau 4 GB RAM, 16, 64 sau 128 GB stocare, camera de 13 MP şi o baterie de 3280 mAh, plus un display de 5 inch Full HD.  Vom afla mai multe pe 8 iunie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×