Primele imagini cu Samsung Galaxy S6 Edge Plus ajung pe web prin intermediul lui Marquess Brownlee a.k.a MKBHD

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.005 ori
<b>Primele imagini cu Samsung Galaxy S6 Edge Plus ajung pe web prin intermediul lui Marquess Brownlee a.k.a MKBHD</b>&Icirc;n cadrul noului său clip de prezentare a lui HTC One M9+, Marquess Brownlee, cunoscut pe YouTube sub numele MKBHD, ne-a oferit și c&acirc;teva fotografii &icirc;n premieră cu un viitor smartphone pregătit de Samsung, și anume ale modelului...

În cadrul noului său clip de prezentare a lui HTC One M9+, Marquess Brownlee, cunoscut pe YouTube sub numele MKBHD, ne-a oferit și câteva fotografii în premieră cu un viitor smartphone pregătit de Samsung, și anume ale modelului Samsung Galaxy S6 Edge Plus, terminal de tip phablet cu display curbat.

Din câte putem vedea, varianta Plus a lui S6 Edge adoptă același design compus dintr-o ramă metalică foarte subțire și suprafețe de sticlă pe spate, respectiv față. Potrivit zvonurilor din ultimul timp, noul telefon va adopta un display de 5.4 - 5.5 inch, și un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Vom mai avea la dispoziție 32 GB spațiu intern de stocare, 3 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 16 megapixeli, și un senzor selfie de 5 megapixeli. Acest device ar putea debuta în această vară, urmând ca în luna septembrie direct de la IFA să îl vedem pe Galaxy Note 5 Edge cel mai probabil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×