Șeful departamentului Surface dezvăluie că nu există planuri pentru un Surface Phone în momentul de față

677 ori
<b>Șeful departamentului Surface dezvăluie că nu există planuri pentru un Surface Phone în momentul de față</b>În ultima vreme știrile din jurul lui Surface Phone au fost un soi de dute-vino continuu, asta pentru că pe de o parte aflam că proiectul a fost amânat pentru la anul și de pe altă parte că produsul ar putea debuta chiar pe parcursul acestui an

Știrile din jurul lui Surface Phone au fost un dute-vino continuu în ultima vreme, asta pentru că pe de o parte existau zvonuri referitoare la un posibil debut în acest an sau chiar în 2019 și pentru că pe de altă parte existau voci care susțineau că proiectul a fost pus în standby pentru moment. Astăzi șeful departamentului Microsoft Surface și anume Panos Panay decide să ofere o clarificare cu privire la aceste speculații.

Acesta a comentat pe seama subiectului în cadrul unui interviu de tip podcast dezvăluind că la ora actuală nu există planuri pentru un dispozitiv de genul și pe deasupra chiar faptul că roadmap-ul actual nu are nevoie de un asemenea handset. Panos a mai adăugat și mențiunea că viitoarele produse Surface se vor axa pe comunicare, dar nu pe forma pe care o cunoaștem în prezent.

Mai pe înțelesul tuturor, Panos a confirmat că pe viitor Microsoft va aduce pe piață și alte formaturi de dispozitive (posibil device-uri pliabile), doar că acestea nu vor fi telefoane precum se aștepta toată lumea. Așadar, pentru moment Surface Phone rămâne doar un vis al fanilor MS, unul care nu se va îndeplin prea curând.

Pe de altă parte apar zvonuri legate de telefoane Microsoft cu Android la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×