Șeful departamentului Surface dezvăluie că nu există planuri pentru un Surface Phone în momentul de față

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 601 ori
<b>Șeful departamentului Surface dezvăluie că nu există planuri pentru un Surface Phone în momentul de față</b>În ultima vreme știrile din jurul lui Surface Phone au fost un soi de dute-vino continuu, asta pentru că pe de o parte aflam că proiectul a fost amânat pentru la anul și de pe altă parte că produsul ar putea debuta chiar pe parcursul acestui an

Știrile din jurul lui Surface Phone au fost un dute-vino continuu în ultima vreme, asta pentru că pe de o parte existau zvonuri referitoare la un posibil debut în acest an sau chiar în 2019 și pentru că pe de altă parte existau voci care susțineau că proiectul a fost pus în standby pentru moment. Astăzi șeful departamentului Microsoft Surface și anume Panos Panay decide să ofere o clarificare cu privire la aceste speculații.

Acesta a comentat pe seama subiectului în cadrul unui interviu de tip podcast dezvăluind că la ora actuală nu există planuri pentru un dispozitiv de genul și pe deasupra chiar faptul că roadmap-ul actual nu are nevoie de un asemenea handset. Panos a mai adăugat și mențiunea că viitoarele produse Surface se vor axa pe comunicare, dar nu pe forma pe care o cunoaștem în prezent.

Mai pe înțelesul tuturor, Panos a confirmat că pe viitor Microsoft va aduce pe piață și alte formaturi de dispozitive (posibil device-uri pliabile), doar că acestea nu vor fi telefoane precum se aștepta toată lumea. Așadar, pentru moment Surface Phone rămâne doar un vis al fanilor MS, unul care nu se va îndeplin prea curând.

Pe de altă parte apar zvonuri legate de telefoane Microsoft cu Android la bord.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×