Microsoft Surface Phone ar fi fost anulat din cauza problemelor cu calitatea lui Andromeda OS

1.232 ori
<b>Microsoft Surface Phone ar fi fost anulat din cauza problemelor cu calitatea lui Andromeda OS</b>Se vorbește în continuare mult despre Microsoft Surface Phone, un terminal cu ecran pliabil ce ar fi trebuit să ajungă pe piață undeva spre final de an. Acum apare teoria unei anulări din cauza problemelor grave întâmpinate la nivel de calitate

Microsoft Surface Phone este unul dintre cele mai misterioase, dar și des scăpate pe web telefoane în ultima vreme și se pare că proiectul ar fi ajuns la final. Cele mai noi zvonuri afirmă că terminalul ar fi fost anulat. Aflați de ce mai jos.

Recent am văzut randări ale sale care prezentau un mod de lucru cu Office și o funcție de gaming. Ei bine, terminalul cu două ecrane și cu balama pliabila ar fi fost trecut în rezervă de către Microsoft, din cauza software-ului defectuos. Mary Jo Foley de la ZDNet scrie despre acest subiect și acesta este o sursă de încredere, reporter cu ștate vechi.

Rețineți și că proiectul e în standby și nu e complet anulat totuși. Andromeda OS și modul în care rulează pe device ar fi cauza principală a renunțării la acest smartphone pliabil. Se pare că produsul nu este gata pentru a fi livrat la timp pentru RedStone 5, din cauza unor probleme de "programare și calitate".

În plus, Microsoft a analizat piața cu atenție și a descoperit că nu prea există cerere pentru acest format. Se pare că proiectul va fi reconvertit într-un laptop cu balama pliabilă care va rula aplicații full size desktop. Retragerea lui Andromeda din RedStone 5 a fost decisă în ultimele săptămâni și vine după reorganizarea Microsoft din aprilie.

Creșterea numărului de scăpări din ultima vreme ar fi cauzată de către fanii interni ai proiectului de la Microsoft. Aceștia sperau să crească hype-ul destul, dar și susținerea sa. Microsoft nu e deloc la prima ispravă de gen, anulând Zune-ul, telefoane, tablete și ceasuri Lumia, Surface Mini, telefonul Kin, tableta Courier și un terminal portabil Xbox.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×