Sharp A2 Mini apare în catalogul de dispozitive Android Enterprise, urmând a debuta oficial curând

Autor:  | Publicat în:  Sharp 474 ori
<b>Sharp A2 Mini apare în catalogul de dispozitive Android Enterprise, urmând a debuta oficial curând</b>Descoperim astăzi faptul că japonezii de la Sharp lucrează la un nou terminal cu dotări modeste, fiind vorba despre Sharp A2 Mini - telefon care își face apariția în catalogul de dispozitive Android Enterprise. Aflăm cu această ocazie și câteva

Printre noile terminale pregătite de către Sharp la ora actuală se numără și modelul Sharp A2 Mini (IF9009), dispozitiv listat de curând în cadrul catalogului de produse Android Enterprise. Ce aflăm de aici este că avem de-a face cu un handset de buget cu ecran 18:9 de 5.7 inch ce aduce și 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare flash și sistemul de operare Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică.

Acest smartphone nu va oferi nici NFC și nici scanner de amprente, astfel că nu ar fi exclus să vedem implementată o funcție de autentificare facială în cazul de față. Alte dotări nu sunt știute, dar mă aștept la un procesor modest, la o baterie de 2500 mAh și ca telefonul să păstreze portul microUSB v2.0 și jack-ul audio.

Prețul de comercializare ar urma să fie foarte accesibil și în cazul în care vă întrebați care este ultimul smartphone adus pe piață de către Sharp, acela este Aquos S3 Mini - o clonă ciudată de Essential Phone care aduce atât un decupaj în partea de sus, cât și o margine generoasă sub ecran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×