Sharp Aquos S3 debutează într-o versiune Android One, cu procesor Snapdragon 630

1.606 ori
<b>Sharp Aquos S3 debutează într-o versiune Android One, cu procesor Snapdragon 630</b>Numărul de terminale Android One de pe piață este într-o continuă creștere, pe listă aflându-se de astăzi și modelul Sharp Aquos S3 care debutează într-o asemenea versiune cu software stock. Este o veste tare bună pentru cei care apreciau acest

În luna martie a acestui an Sharp lansa telefonul Aquos S3, un terminal cu muchii înguste, cu breton şi cu dotări midrange destul de bune. Iniţial sosea cu procesor Snapdragon 630 şi 6 GB RAM, apoi a primt o versiune high end cu procesor Snapdragon 660. Acum primeşte o a treia versiune bazată pe Android One.

Versiunea high end cu upgrade de CPU primea şi suport pentru încărcare wireless, iar ambele modele au sosit cu Android 8.0 la bord, peste care era aplicat un aşa numit SmileUX. Terminalele se vindeau doar în Asia, mai bine zis în Taiwan în prima fază. Acum Sharp se extinde, iar versiunea cu Android One se va vinde în Coreea de Sud, cu procesor S630.

Softul stock e avantajul aici şi promisiunea actualizărilor mai rapide pe viitor. Dotările rămân totuşi la fel: ecran Full HD+ de 6 inch cu aspect 18:9, breton, 6 GB RAM şi 64 GB stocare. La capitolul cameră avem parte de doi senzori în spate, de 13 MP (cu obiectiv telephoto) şi de 12 MP (wide angle). Avem şi zoom optic 2X, mod Portrait Beauty AI, iar pentru selfie-uri beneficiem de o cameră de 16 MP în faţă.

Lista de hardware intern se încheie cu o baterie de 3200 mAh cu încărcare rapidă şi două sloturi SIM. Mai avem şi suport 4G LTE, USB OTG şi port USB Type-C , plus scanner de amprente în spate. Nu avem încă preţ şi nici garanţia unei lansări internaţionale.

 

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×