Xiaomi Mi 6X este oficial! Aduce procesor Snapdragon 660 și cameră duală cu senzori Sony

2.126 ori
<b>Xiaomi Mi 6X este oficial! Aduce procesor Snapdragon 660 și cameră duală cu senzori Sony</b>După o perioadă destul de lungă marcată de leak-uri și teasere, smartphone-ul Xiaomi Mi 6x a devenit oficial astăzi și lucrurile sună chiar mai bine decât ne așteptam. Cea mai bună veste este aceea că handset-ul vine echipat cu procesor

Fix cum era programat, astăzi pe data de 25 aprilie a avut loc lansarea lui Xiaomi Mi 6X, telefon care a beneficiat de multe leak-uri de-a lungul timpului și care în perioada următoare ar primi o variantă Android One intitulată Xiaomi Mi A2 ținând cont de faptul că așa s-a întâmplat și anul trecut cu predecesorul. Revenind însă la Mi 6X, avem parte de vești bune ce țin de procesorul ales pentru acest dispozitiv.

Xiaomi Mi 6x

Multă vreme s-a vehiculat faptul că vom vedea un chipset Snapdragon 626 aici, dar iată că în realitate primim un procesor mult mai atractiv, acela fiind Snapdragon 660. Ni se oferă un ecran IPS LCD de 5.99 inch cu rezoluție FHD+ de 2160 x 1080 pixeli, o baterie de 3010 mAh cu suport pentru încărcare rapidă Quick Charge 3.0 (de la 0 la 50% în 30 minute) și un scanner de amprente în spate.

Xiaomi MI 6X

Are și o funcție de autentificare facială, o cameră selfie Sony IMX376 de 20 megapixeli, iar în spate o cameră duală cu senzor principal Sony IMX486 de 12 megapixeli (deschidere f/1.75, mărime pixeli 1.25μm) și senzor secundar Sony IMX376 de 20 megapixeli - setup ce va permite captura cu efect bokeh atât de populară la ora actuală.

Xiaomi MI 6X

Xiaomi Mi 6X oferă și implementări AI în zona de captură foto astfel că vor fi realizate ajustări speciale în funcție de subiectul fotografiat pentru a se obține cea mai bună captură posibilă. Telefonul dispune de port USB Type-C și din păcate din ecuație dispare jack-ul audio fără vreun motiv anume..

Rulează Android 8.1 Oreo și aflăm că se va oferi și suport Project Treble aici pentru update-uri mai rapide. Ca dimensiuni, privim asupra unui device cu grosime de 7.3 mm și greutate de 166 grame, telefon ce va sosi pe negru, roșu, auriu, roz, respectiv albastru la un preț de doar 253 dolari pentru varianta de bază. Configurațiile le vedeți listate mai jos:

  • 4 GB RAM + 64 GB stocare - 253 dolari
  • 6 GB RAM + 64 GB stocare - 285 dolari
  • 6 GB RAM + 128 GB stocare - 316 dolari
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×