Sharp Aquos Xx3 Mini este anunțat oficial; rulează Android 7.0 Nougat și vine cu display FHD de 4.7 inch

3.593 ori
<b>Sharp Aquos Xx3 Mini este anunțat oficial; rulează Android 7.0 Nougat și vine cu display FHD de 4.7 inch</b>Direct din Japonia vine pe piață un nou smartphone ce adoptă din fabrică sistemul de operare Android 7.0 Nougat, și anume modelul Sharp Aquos Xx3 Mini. Acest terminal poate fi considerat drept o alternativă foarte inspirată pentru acele persoane ce

Compania japoneză Sharp anunță astăzi lansarea smartphone-ului Aquos Xx3 Mini - terminal compact ce ne oferă un display de 4.7 inch cu rezoluție Full HD, dar și sistemul de operare Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică. Din păcate, aflăm că vânzările propriu-zise ale produsului vor începe abia din luna februarie a anului viitor, până atunci urmând a fi anunțate și lansate probabil și alte modele cu acest release OS.

Sharp Aquos XX3 Mini

Pintre dotările hardware ale acestui terminal regăsim procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 617 de 1.5 GHz, chip-ul de 3 GB memorie RAM și o capacitate de stocare de 16 GB. Avem la dispoziție un slot microSD, o cameră foto principală de 21 megapixeli, un senzor frontal de 8 megapixeli pentru apeluri video sau captură selfie, și o baterie de 2400 mAh la interior.

Sharp Aquos XX3 Mini

Sharp Aquos Xx3 Mini dispune de conectivitate NFC, VoLTE, 4G LTE și Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac. Așa cum ne-au obișnuit, cei de la Sharp oferă și pe acest model certificare pentru rezistență la apă și praf IPX5/IP6X. Din punct de vedere al dimensiunilor, acest smartphone măsoară 8.6 mm în grosime și cântărește 135 grame. Aflați că produsul va fi disponibil în 5 variante de culoare: alb, roz, negru, galben și albastru.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×