TENAA certifică smartphone-ul Sharp Aquos M1; phablet de 5.5 inch cu senzor selfie de 13 mpx

818 ori
<b>TENAA certifică smartphone-ul Sharp Aquos M1; phablet de 5.5 inch cu senzor selfie de 13 mpx</b>Agenția chineză TENAA certifică astăzi smartphone-ul Sharp Aquos M1 - terminal cunoscut sub numele de cod FS8001 care astăzi își prezintă specificațiile sale hardware. De asemenea, odată cu certificarea sosesc și o serie de fotografii cu noul produs,

Sharp pregătește la ora actuală noi smartphone-uri interesante, unul dintre ele fiind și modelul Aquos M1 (FS8001) - telefon ce tocmai a primit certificarea din partea agenției chineze TENAA. Aflăm astăzi o serie dintre specificațiile hardware pe care acesta ni le va aduce la pachet, dar și privim asupra unor prime fotografii ce ne familiarizează cu design-ul pe care acest produs îl va adopta.

Sharp Aquos M1

Ei bine, dotările sale hardware aflate în prim-plan vor fi reprezentate de către un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), de un procesor octa-core MediaTek MT6753 tactat la o frecvență de 1.3 GHz și de un chip de 3 GB memorie RAM. Capacitatea de stocare disponibilă va fi de 32 GB, dar la nevoie utilizatorii vor putea opta și pentru atașarea unui card microSD.

Sharp Aquos M1 poate fi numit un selfie-phone veritabil, și asta tocmai datorită faptului că ne oferă o cameră frontală de 13 megapixeli numai bună pentru astfel de capturi. Și senzorul foto principal ne va oferi fotografii de 13 megapixeli, și de menționat totodată este faptul că la interior se va afla o baterie de 2600 mAh. Sistemul de operare ales este Android Marshmallow, și este posibil să primim și certificare pentru rezistență la apă și praf. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×