Sharp Aquos SH-12C, un telefon Android cu procesor de 1.4GHz și cameră 3D

Autor:  | Publicat în:  Sharp 2.235 ori
<b>Sharp Aquos SH-12C, un telefon Android cu procesor de 1.4GHz și cameră 3D</b>Se pare că nu doar LG și HTC produc telefoane cu cameră 3D și iată că și Sharp lansează în această lună un astfel de terminal, dar deocamdată doar în Japonia. Este vorba despre modelul Sharp Aquos SH-12C, cu procesor de 1.4GHz și cameră 3D....

Se pare că nu doar LG și HTC produc telefoane cu cameră 3D și iată că și Sharp lansează în această lună un astfel de terminal, dar deocamdată doar în Japonia. Este vorba despre modelul Sharp Aquos SH-12C, cu procesor de 1.4GHz și cameră 3D.

Handsetul va fi pus în vânzare în următoarele săptămâni de către operatorul japonez NTT DoCoMo, iar dotările sale includ un display touch de 4.2 inchi, cu rezoluție de 960 x 540 pixeli, procesorul Qualcomm MSM8255 menționat anterior și suport pentru conectivitate HSPA de 14.4 Mbps. Camera 3D vine cu un senzor de 8 megapixeli, cu suport pentru captură foto și video tridimensională.

Bluetooth, WiFi și GPS completează lista de specificații, iar terminalul cântărește 138 de grame și măsoară 11.9, dacă vă faceți griji la capitolul dimensiuni. Akihbara News ne informează că telefonul va veni cu 2GB ROM și va sosi în magazinele japoneze în data de 20 mai.

Sharp Aquos SH-12C

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×