Orange România anunță serviciile HD Voice, Extra Signal și proiecția video mapping 3D (Video)

Autor:  | Publicat în:  Orange 2.882 ori
<b>Orange România anunță serviciile HD Voice, Extra Signal și proiecția video mapping 3D (Video)</b>în cadrul unei conferințe de presă desfășurată în data de 12 mai 2011 la Orange Concept Store din București, Orange România a anunțat în premieră serviciul HD Voice, care va îmbunătăți calitatea convorbirilor clienților săi. în plus,...

în cadrul unei conferințe de presă desfășurată în data de 12 mai 2011 la Orange Concept Store din București, Orange România a anunțat în premieră serviciul HD Voice, care va îmbunătăți calitatea convorbirilor clienților săi. în plus, compania a anunțat și soluția Extra Signal pentru companii și cea mai mare proiecție de video mapping 3D, desfășurată în Piața Universității.

Printre vorbitorii de la conferință s-au numărat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange România și Mădălina Suceveanu, Chief Technology Officer al operatorului. Deși serviciul HD Voice a fost lansat de Orange Moldova în urmă cu mai bine de un an, în scopul testării și experimentării, iată că acum această ofertă ajunge și la noi, sub forma unui serviciu gratuit.

Calitatea sunetului este revoluționară, iar HD Voice este disponibil gratuit pentru toți clienții Orange și există și o ofertă specială pentru smartphone-un Samsung Galaxy Mini cu această ocazie. Acesta este compatibil cu HD Voice și vine la prețul de 55 de euro și cu accesorii la prețuri speciale. Oferta este disponibilă până în data de 31 mai, cu un abonament nou de minim 8 euro și opțiunea Net Friends pe 2 ani. Orange a amenajat și cabine speciale de testare a serviciilor HD Voice în magazinele din rețeaua sa, permițân clienților să experimenteze schimbarea de calitate.

Printre telefoanele compatibile cu HD Voice se mai numără, pe lângă Samsung Galaxy Mini și Nokia E5 și Nokia N8. Conferința de presă a inclus și detalierea soluției Extra Signal, bazată pe tehnologii Femtocell și menită să asigure o calitate deosebită a serviciilor voce și date mobile în clădirile de birouri, prin îmbunătățirea acoperirii 3G/3G+.

în ce privește proiecția video mapping 3D, aceasta a putut fi văzută pe 12 mai la ora 21:00 în Piața Universității și va avea din nou loc pe 14 mai în cadrul Nopții Muzeelor din București. Oficialii Orange au mai afirmat că operatorul și-a extins acoperirarea și că infrastructura sa este gata de evoluția LTE, aceasta fiind acum o chestiune de software.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×