Sharp AQUOS Xx Softbank 304SH, un nou telefon cu ecran IGZO de 5.2 inch și carcasa metalică

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.912 ori
<b>Sharp AQUOS Xx Softbank 304SH, un nou telefon cu ecran IGZO de 5.2 inch și carcasa metalică</b>Sharp produce unele dintre cele mai performante telefoane mobile de pe planetă, dar ele nu sunt modele populare în afară Japoniei. Totuși, asta nu ne împiedică să aruncăm o privire asupra unui nou venit, care a fost branduit și Softbank, după...

Sharp produce unele dintre cele mai performante telefoane mobile de pe planetă, dar ele nu sunt modele populare în afară Japoniei. Totuși, asta nu ne împiedică să aruncăm o privire asupra unui nou venit, care a fost branduit și Softbank, după numele unui mare operator japonez.

Pe numele său Sharp AQUOS Xx SoftBank 304SH, acest smartphone rulează Android și vine cu un display IGZO full HD de 5.2 inch. Device-ul dispune de o carcasă metalică și va fi pus în vânzare în luna mai a acestui an. Carcasa sa este rezistentă la apă și praf, iar handsetul vine cu funcții speciale de tip Power Saving, traducere automată în limbi că japoneza, coreeană și chineză și are și o cameră de 13.1 MP în spate.

Sharp AQUOS Xx Softbank 304SH

Ca de obicei pentru un produs nipon, telefonul dispune de un tuner TV special Full seg și permite realizarea de plăți mobile contactless. Avem parte și de LTE pe acest model și de un procesor quad core Snapdragon 800 de 2.3 GHz, însoțit de 2 GB RAM și 32 GB stocare. Sharp AQUOS Xx Softbank 304SH măsoară 9 mm în grosime și cântărește 137 de grame.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×