Samsung va lansa o versiune de Galaxy S5 cu cristale Swarovski În luna mai (Video)

1.337 ori
<b>Samsung va lansa o versiune de Galaxy S5 cu cristale Swarovski În luna mai (Video)</b>Samsung și Swarovski au colaborat pentru dezvoltarea unei versiuni speciale a lui Galaxy S5 care aduce în plus cristale Swarovksi presărate la exteriorul handsetului. Noul device se va lansa în luna mai. &nbsp; Aparent acest terminal va face parte din...

Samsung și Swarovski au colaborat pentru dezvoltarea unei versiuni speciale a lui Galaxy S5 care aduce în plus cristale Swarovksi presărate la exteriorul handsetului. Noul device se va lansa în luna mai.

Aparent acest terminal va face parte din gama Crystal Collection for Galaxy S5 și va debuta în Coreea de Sud inițial. Acest produs vine la doar câteva luni după ce Samsung anunțase și o versiune Swarovski a lui Galaxy Note 3. Două aspecte sunt esențiale aici: primul, să nu ne cadă cristalele de pe telefon și doi, nu cred că vom mai putea folosi o husă în aceste condiții.

Evident, un Galaxy S5 cu Swarovski va deveni un magnet pentru hoți și dacă mă uit la clipul promoțional de aici trebuie să spun că mi se par destul de dure cristalele și ascuțite. Nu vor zgâria ele oare mâinile fragile ale domnișoarelor care cumpără handsetul în versiunea Crystal? Ați cumpăra așa ceva?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×