Apple publică rezultatele financiare obținute În trimestrul 2 din anul 2014; 43.7 milioane de iPhone-uri vândute

742 ori
<b>Apple publică rezultatele financiare obținute În trimestrul 2 din anul 2014; 43.7 milioane de iPhone-uri vândute</b>Recent, gigantul american Apple și-a publicat rezultatele financiare obținute în decursul celui de-al 2-lea trimestru din anul 2014. Aceste rezultate însumează vânzările efectuate până la data de 29 martie 2014, moment în care cel de-al doilea...

Recent, gigantul american Apple și-a publicat rezultatele financiare obținute în decursul celui de-al 2-lea trimestru din anul 2014. Aceste rezultate însumează vânzările efectuate până la data de 29 martie 2014, moment în care cel de-al doilea trimestru financiar a luat sfârșit.

Cifrele aduse la cunoștiința publicului se situează în jurul sumei de 45.6 miliarde de dolari, cifră ce reprezintă o creștere a veniturilor trimestriale cu 2 miliarde dolari față de aceeași perioadă a anului trecut. De asemenea, aflăm și faptul că venitul net înregistrat în acest trimestru a fost de 10.2 miliarde de dolari. Apple a reușit ca în această perioadă să vândă aproximativ 43.7 milioane de iPhone-uri și 16.3 milioane de tablete iPad.

Tim Cook, CEO Apple a declarat: “Suntem foarte mândri de rezultatele înregistrate, și mai ales de vânzările puternice ale terminalelor iPhone. Suntem nerăbdători să introducem pe piață noi produse și servicii în următoarea perioadă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×