Apple publică rezultatele financiare obținute În trimestrul 2 din anul 2014; 43.7 milioane de iPhone-uri vândute

717 ori
<b>Apple publică rezultatele financiare obținute În trimestrul 2 din anul 2014; 43.7 milioane de iPhone-uri vândute</b>Recent, gigantul american Apple și-a publicat rezultatele financiare obținute în decursul celui de-al 2-lea trimestru din anul 2014. Aceste rezultate însumează vânzările efectuate până la data de 29 martie 2014, moment în care cel de-al doilea...

Recent, gigantul american Apple și-a publicat rezultatele financiare obținute în decursul celui de-al 2-lea trimestru din anul 2014. Aceste rezultate însumează vânzările efectuate până la data de 29 martie 2014, moment în care cel de-al doilea trimestru financiar a luat sfârșit.

Cifrele aduse la cunoștiința publicului se situează în jurul sumei de 45.6 miliarde de dolari, cifră ce reprezintă o creștere a veniturilor trimestriale cu 2 miliarde dolari față de aceeași perioadă a anului trecut. De asemenea, aflăm și faptul că venitul net înregistrat în acest trimestru a fost de 10.2 miliarde de dolari. Apple a reușit ca în această perioadă să vândă aproximativ 43.7 milioane de iPhone-uri și 16.3 milioane de tablete iPad.

Tim Cook, CEO Apple a declarat: “Suntem foarte mândri de rezultatele înregistrate, și mai ales de vânzările puternice ale terminalelor iPhone. Suntem nerăbdători să introducem pe piață noi produse și servicii în următoarea perioadă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×