Altex dă drumul promoțiilor de Black Friday; iată cele mai atractive smartphone-uri

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.740 ori
<b>Altex dă drumul promoțiilor de Black Friday; iată cele mai atractive smartphone-uri</b>După cum am aflat ieri prin intermediul unui comunicat de presă, cei de la Altex vor desfășura în acest an campania de Black Friday în perioada 13 - 16 noiembrie, zile în care ne sunt promise reduceri de până la 70% la o gamă de peste 1000 de...

După cum am aflat ieri prin intermediul unui comunicat de presă, cei de la Altex vor desfășura în acest an campania de Black Friday în perioada 13 - 16 noiembrie, zile în care ne sunt promise reduceri de până la 70% la o gamă de peste 1000 de produse printre care se regăsesc și smartphone-uri.

Printre cele mai atractive device-uri de acest tip, îl avem și pe Samsung Galaxy Note 3 Neo, terminal ce oferă un procesor hexa-core Exynos 5260, 2 GB memorie RAM, 16 GB memorie internă și o cameră foto de 8 megapixeli cu bliț LED. Prețul acestui device de 5.5 inch este acum de 1.199 lei.

Altex dă drumul promoțiilor de Black Friday; iată cele mai atractive smartphone-uri

Un alt terminal foarte popular printre cititorii Mobilissimo este și smartphone-ul flagship Samsung al anului 2013, și anume Galaxy S4. Acesta din urmă poate fi cumpărat acum la prețul de 1.429 lei, fiind vorba despre versiunea Galaxy S4 Value Edition.

De asemenea, și HTC Desire 816, un phablet foarte apreciat printre consumatori, beneficiază la rândul său de o reducere semnificativă, prețul acestuia fiind acum de 1.279 lei. Pentru a verifica întreaga ofertă de produse cu prețuri speciale puteți arunca o privire chiar aici. Cum vi se par aceste discount-uri?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×