Shutdown pentru telefonul tau Windows Mobile, in stil desktop

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.300 ori
<b>Shutdown pentru telefonul tau Windows Mobile, in stil desktop</b>Unora nu le place ideea de a inchide terminalul lor Windows Mobile doar prin apasarea butonului "Power". Daca va incadrati in aceasta categorie de utilizatori, atunci trebuie sa aflati ca mintile luminate de la XDA-Developers au creat o metoda de shutdown...

Unora nu le place ideea de a inchide terminalul lor Windows Mobile doar prin apasarea butonului "Power". Daca va incadrati in aceasta categorie de utilizatori, atunci trebuie sa aflati ca mintile luminate de la XDA-Developers au creat o metoda de shutdown pentru Windows Mobile.

Dupa cum puteti vedea si in imaginea atasata articolului este vorba despre clasica optiune de inchidere a terminalului, in stil desktop, prin intermediul unui icon similar cu cel din Windows-ul non-mobil. Acest soft poate fi instalat de catre orice utilizator Windows Mobile, cu mentiunea ca va trebui sa faceiti un backup intai, pentru a evita surprizele neplacute.

Aplicatia este disponibila aici, si va functiona pe noile smartphone-uri HTC, care pot fi inchise tinand apasat butonul "Power". Ideea este ca veti evita rodarea excesiva a aceluiasi buton, in cazul in care va temeti ca isi va pierde sensibilitatea si nu va mai functiona in urmatorii ani. Pe cand si o aplicatie pentru Power On programat?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×