HTC Touch 3G, un urmas pentru primul Touch

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.204 ori
<b>HTC Touch 3G, un urmas pentru primul Touch</b>Dupa ce am asistat la anuntul oficial al lui HTC Touch HD, via site-ul oficial al producatorului, este momentul ca primul model Touch sa beneficieze de un descendent direct, dar unul cu suport 3G. In afara de faptul ca suporta 3G, telefonul este un soi de...

Dupa ce am asistat la anuntul oficial al lui HTC Touch HD, via site-ul oficial al producatorului, este momentul ca primul model Touch sa beneficieze de un descendent direct, dar unul cu suport 3G.

In afara de faptul ca suporta 3G, telefonul este un soi de mister pentru noi, specificatiile sale neaducand ceva nou pe piata handseturilor. De mentionat este faptul ca acest HTC este diferit de Opal, model cu suport EDGE si parte a aceleiasi lansari. Pe lista sa de specificatii se afla un display touchscreen QVGA de 2.8 inchi, suport pentru conectivitate HSDPA si o camera de 3.2 megapixeli.

Talia lui Touch 3G va masura 14.5 mm, iar dotarile sale vor include si Bluetooth, GPS, A-GPS si Wifi 802.11 g, ca si in cazul lui Touch HD. Sistemul de operare inclus pe acest terminal este Windows Mobile 6.1 Professional, iar in ce priveste memoria, veti beneficia de un slot pentru carduri microSD, 256 MB ROM si 192 MB RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×