HTC Touch Viva anuntat oficial, Touch-ul original, dar cu interfata 3D

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.829 ori
<b>HTC Touch Viva anuntat oficial, Touch-ul original, dar cu interfata 3D</b>Dupa ce am vazut ca modelele Touch HD si Touch 3G au fost anuntate oficial de catre HTC prin intermediul site-ului sau, a venit randul ca trio-ul sa fie complet, cu ajutorul lui Touch Viva, terminal despre care v-am mai vorbit in trecut. Cunoscut sub...

Dupa ce am vazut ca modelele Touch HD si Touch 3G au fost anuntate oficial de catre HTC prin intermediul site-ului sau, a venit momentul ca trio-ul sa fie complet, cu ajutorul lui Touch Viva, terminal despre care v-am mai vorbit in trecut.

Cunoscut sub numele de Opal pana acum cateva zile, acest handset soseste cu Windows Mobile 6.1 Professional, un procesor Texas Instruments OMAP 850 la 201 MHz si ROM de 256 MB. Pe lista sa de specificatii se afla dotari foarte similare cu cele din cazul lui Touch 3D si HD, fie ca e vorba de conectivitatea quad-band GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz), Bluetooth 2.0 cu A2DP sau WiFi 802.11 b/g.

Camera acestui handset suporta o rezolutie de doar 2 megapixeli, in vreme ca bateria lui Touch Viva este un model Li-ion de 1100 mAh, care rezista 480 de minute in mod convorbire si 270 de ore in standby. Acest model HTC include si un slot pentru carduri microSD, conector mini-USB 2.0 si 128 MB RAM, toate ascunse de o carcasa cu o grosime de 15.75 mm.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×