Și producătorul chinez ZOPO aderă la trendul panourilor 18:9; prezintă smartphone-urile Flash X1 și Flash X2

1.391 ori
<b>Și producătorul chinez ZOPO aderă la trendul panourilor 18:9; prezintă smartphone-urile Flash X1 și Flash X2</b>În vreme ce unele companii populare precum HTC și Sony încă nu venit pe piață cu smartphone-uri ce aderă la trendul panourilor 18:9, iată că firmele chineze mai puțin cunoscute fac acest lucru. Cel mai recent exemplu este Hisense care a anunțat

Cât timp unele companii populare în zona smartphone precum HTC și Sony încă nu aderă la trendul panourilor 18:9, iată că firme mai puțin cunoscute fac acest lucru și rezultatul sunt produse cu design tare arătos. Un exemplu recent este firma asiatică ZOPO care tocmai ce a lansat smartphone-urile Flash X1 și Flash X2, ambele cu design similar dar dotări hardware ceva mai diferite. Aflați în continuare totul despre ele!

ZOPO Flash X1

ZOPO Flash X1

Primul de pe lista noastră este Zopo Flash X1, telefon cu display IPS LCD de 5,5 inch (1280 x 640 pixeli), procesor quad-core MediaTek MT6737 de 1,3 GHz și 2 GB RAM. Se oferă 16 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD și o cameră foto principală de 8 megapixeli însoțită de bliț LED. Pentru selfie-uri avem la dispoziție în schimb un senzor frontal de 5 megapixeli.

Telefonul mai aduce și slot dual-SIM (1x micro-SIM + 1x nano-SIM), conectivitate 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, o baterie de 2500 mAh, scanner de amprente și sistemul de operare Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică. Acest terminal este disponibil pe albastru, negru și auriu! 

ZOPO Flash X2 

ZOPO Flash X2

Există și o variantă cu display mai generos, aceasta fiind Flash X2. Telefonul aduce un ecran IPS de 5,99 inch cu rezoluție de 1440 x 720 pixeli, un procesor quad-core MediaTek MT6737T de 1,5 GHz, 2 GB RAM și 16 GB de stocare. Primim o cameră frontală de 5 megapixeli, un senzor foto principal de 8 megapixeli, slot pentru carduri microSD și o baterie de 3380 mAh care ar trebui să asigure o autonomie destul de bună.

Avem 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, scanner de amprente și slot dual-SIM (1x micro-SIM + 1x nano-SIM). Zopo Flash 2 rulează Android Nougat și beneficiem de jack audio. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×