Panasonic prezintă smartphone-ul Eluga Ray 500; costă doar 140 dolari și aduce cameră duală, baterie de 4000 mAh

1.055 ori
<b>Panasonic prezintă smartphone-ul Eluga Ray 500; costă doar 140 dolari și aduce cameră duală, baterie de 4000 mAh</b>Aproape săptămânal auzim vești despre lansarea unui nou smartphone Panasonic pe piața din India, iar astăzi descoperim că modelul Eluga Ray 500 tocmai ce a debutat oficial. Costă doar 140 dolari și ca puncte forte avem aici o cameră duală și

India pare a fi o piață cheie pentru cei de la Panasonic care lansează aici numeroase terminale mobile de sosesc la prețuri foarte bune în raport cu dotările regăsite la pachet. Cel mai nou exemplu este smartphone-ul Panasonic Eluga Ray 500 ce tocmai a fost listat pe platforma de shopping online numită Flipkart, telefon cu preț de doar 140 dolari ce aduce o mega baterie și o cameră foto duală în spate.

Panasonic Eluga Ray 500

Primim un display HD de 5 inch cu tehnologie IPS, procesorul quad-core MediaTek M6737 de 1.3 GHz și în mod interesant chiar 3 GB de RAM. Se oferă și 32 GB spațiu de stocare flash, un slot pentru carduri microSD și în spate o cameră foto duală cu senzor principal de 13 megapixeli și senzor secundar de 8 megapixeli ce vor lucra împreună pentru efectul bokeh din fotografiile noastre.

Panasonic Eluga Ray 500

În față avem o cameră selfie de 5 megapixeli și aflați că telefonul aduce următoarele elemente de conectivitate: 4G VoLTE, Bluetooth 4.0, A-GPS, jack audio și slot SIM hibrid. Pe lângă camera duală ce reprezintă un punct forte mai avem și bateria de 4000 mAh de la interior care promite din start o autonomie generoasă.

Pentru suma de 140 dolari este un telefon tare interesant părerea mea. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×