Sincronizează-ți contactele de pe telefonul Android cu PC-ul via cloud cu Active Organizer

5.280 ori
<b>Sincronizează-ți contactele de pe telefonul Android cu PC-ul via cloud cu Active Organizer</b>Dacă sunteți genul de utilizator Android care își păstrează datele de contact și calendarul în cloud, ei bine aflați că le puteți sincroniza pe acestea și cu PC-ul folosind soluția Active Organizer, după cum indicam și în acest tweet....

Dacă sunteți genul de utilizator Android care își păstrează datele de contact și calendarul în cloud, ei bine aflați că le puteți sincroniza pe acestea și cu PC-ul folosind soluția Active Organizer, după cum indicam și în acest tweet.

Aplicația este disponibilă gratuit aici într-o variantă demo de 10 zile, iar cea full costă 24.95 dolari.Active Organizer este ideal în lucrul cu Google Calendar și Google Contacts. Cu ajutorul său veți putea edita contacte și evenimente offiline fără probleme și chiar crea evenimente sau le puteți muta dintr-un calendar în altul.

Softul este pornit automat odată cu Windows și poate fi accesat oricând cu un singur click. Sincronizarea cu Google Calendar și Google Contacts este automată și are loc în două direcții (PC- telefon și telefon-PC). Puteți administra grupuri de contacte și prin acest soft veți putea urmări lista de prieteni a căror zi de naștere se apropie, fiind notificați când estecazul.

Active Organizer

Clientul de sincronizare a contului Google este simplist și necesită puține clickuri pentru a naviga în interfața sa, deci vă recomandăm cu caldură acest soft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×