Google Nexus 3, un super telefon quad core produs de LG și dotat cu Android Ice Cream Sandwich

2.487 ori
<b>Google Nexus 3, un super telefon quad core produs de LG și dotat cu Android Ice Cream Sandwich</b>în cadrul Google I/O 2011 din această săptămână, șeful secțiunii Android, Andy Rubin a confirmat că se lucrează la smartphone-ul Nexus 3. Confirmarea vine după săptămâni de zvonuri, în care LG era compania dată drept partener sigur pentru...

în cadrul Google I/O 2011 din această săptămână, șeful secțiunii Android, Andy Rubin a confirmat că se lucrează la smartphone-ul Nexus 3. Confirmarea vine după săptămâni de zvonuri, în care LG era compania dată drept partener sigur pentru aceasta inițiativă.

în vreme ce Andy Rubin nu dă prea multe detalii, cei de la Android and Me au aflat că terminalul va folosi un CPU Nvidia Tegra 3 Kal-El (quad-core) și va rula Android Ice Cream Sandwich. Handsetul urmează să debuteze în perioada sărbătorilor de iarnă și ne va oferi un procesor de 5 ori mai rapid decât Tegra 2, deci nu putem decât să ne imaginăm cât de performant va fi acest super telefon.

Din informațiile pe care le avem în acest moment despre procesorul Tegra 3, acesta va suporta frecvente de până la 1.5GHz, va avea un consum scăzut, va suporta output video de pana la 2560 x 1600 pixeli, decodare 1080p și grafică 3D stereo. și acum și o informație surprinzătoare: una dintre generațiile viitoare de procesoare Tegra și anume Stark (lansat in 2014) va fi de 100 de ori mai rapidă decât Nvidia Tegra 2... înspăimântător, nu-i așa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×