Site-ul Samsung postează un teaser cu privire la o versiune Galaxy Note 3 Developer Edition

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.139 ori
<b>Site-ul Samsung postează un teaser cu privire la o versiune Galaxy Note 3 Developer Edition</b>Datorită numeroaselor restricții impuse de către Samsung lui Galaxy Note 3 în diverse feluri, nu este surprinzător faptul că există atât de mult interes pentru o ediție Developer a phablet-ului. &nbsp; Deși cei de la Samsung nu au anunțat nimic...

Datorită numeroaselor restricții impuse de cătreSamsungluiGalaxy Note 3în diverse feluri, nu este surprinzător faptul că există atât de mult interes pentru o ediție Developer a phablet-ului.

Deși cei de la Samsung nu au anunțat nimic oficial despre o astfel de versiune, se pare că Galaxy Note 3 Developer Edition se află deja în lucru. Caseta de search de pe site-ul Samsung US este “generoasă”, astfel atunci când realizăm o căutare folosind cuvântul cheie –Note 3-, alături de numeroasele rezultate obținute, observăm și un anume Galaxy Note 3 Developer Edition pentru operatorul Verizon, identificat ca modelul SM-N900VMKEVZW.

Modelul obișnuit de Galaxy Note 3 fiind numit N900VZ și nu N900VM. în dreptul acestui terminal este pus semnul – Disponibil în curând. Momentan nu avem nici o posibilă dată de lansare și vom avea ceva de așteptat până când cei de la Samsung vor decide să confirme acest lucru.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×