Scannerul de amprente de pe HTC One Max explicat Într-o nouă imagine

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.320 ori
<b>Scannerul de amprente de pe HTC One Max explicat Într-o nouă imagine</b>HTC pregătește lansarea lui HTC One Max pentru perioada următoare și ne așteptam ca din clipa în clipa să sosească un nou teaser. Au aparut totusi cateva invitații ce vorbesc despre data de 15 octombrie. între timp ne mulțumim cu randări...

HTC pregătește lansarea lui HTC One Max pentru perioada următoare și ne așteptam ca din clipa în clipa să sosească un nou teaser. Au aparut totusi cateva invitații ce vorbesc despre data de 15 octombrie. între timp ne mulțumim cu randări pentru presă al acestui phablet.

Terminalul cu ecran de 5.9 inch a fost deja disecat de tot Internetul, prin intermediul imaginilor hands on ajunse pe web, deci nu ne mai rezervă nici un mister. Cea mai nouă randare a phabletului vine tot din China, prin intermediul rețelei de socializare Weibo. Imaginea de mai sus pare a fi una promoțională pentru piața asiatică și listează dotările terminalului.

Scannerul de amprente de pe HTC One Max explicat Într-o nouă imagine

Observăm prezența unui CPU de 1.7 GHz, Snapdragon 800 probabil, un ecran Full HD de 5.9 inch și o cameră Ultrapixel, plus baterie de 3300 mAh. Există și o a doua imagine care pare a se referi la scannerul pentru amprente. în plus, se pare că HTC va dori să extindă funcționalitatea acelei zone, permițând activarea a diferite aplicații prin scanarea diferitelor degete.

Astfel va fi mai ușor și să navigați pe acest terminal masiv, folosind zona scannerului drept un touchpad.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×