Skype Translator elimina barierele lingvistice, oferă conversații traduse În timp real la nivel global, În orice limbă

Autor:  | Publicat în:  Skype 1.234 ori
<b>Skype Translator elimina barierele lingvistice, oferă conversații traduse În timp real la nivel global, În orice limbă</b>Skype Translator a fost prezentat oficial în cadrul Re/Code Conference, sub forma unei inovații care permite eliminarea barierelor geografice de comunicare și orice mesaj pierdut de obicei în traducere. &nbsp; în acest caz traducerea se realizează...

Skype Translator a fost prezentat oficial în cadrul Re/Code Conference, sub forma unei inovații care permite eliminarea barierelor geografice de comunicare și orice mesaj pierdut de obicei în traducere.

în acest caz traducerea se realizează speech to speech în timp real, iar descrierea produsului in fata camerei a fost realizată de către noul CEO Microsoft, Satya Nadella. Skype are în acest moment 300 de milioane de utilizatori conectati pe lună și peste 2 miliarde de minute de conversație pe zi. Skype Translator este rezultatul a decenii întregi de muncă și cercetare, iar produsul va fi integrat în Windows 8.1 în lunile următoare.

Demo-ul prezentat la Re/Code Conference a inclus o conversație între o vorbitoare de germană și un vorbitor de engleză, iar traducerea a fost destul de rapidă și precisă, cu o voce ce aduce cu Siri sau Cortana folosită drept mod de traducere. Viteza de traducere pare a fi cam aceeași cu care răspunde un Cortana sau Siri la o căutare, ceea ce e foarte impresionant. Vă dați seama ce fermă de servere se afla în spatele acestui produs... Ne indreptam cu totii către o lume fara bariere lingvistice și cu comunicare nelimitată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×