Producătorul britanic Land Rover are în plan lansarea unui prim smartphone

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 988 ori
<b>Producătorul britanic Land Rover are în plan lansarea unui prim smartphone</b>Producătorul de automobile Land Rover a făcut astăzi un anunț interesant, unul ce face referire la planurile companiei de lansare a unui prim smartphone pe piață. Aflăm că în spatele procesului de dezvoltare se va afla compania Bullit, cunoscută pentru

Numele Land Rover îl asociem din start acelor vehicule de teren arătoase, modele ce impresionează prin design-ul deosebit și desigur prin motoarele puternice aduse sub capotă. Dar acest constructor auto are în plan și alte produse...cum este cazul unui smartphone ce rulează Android.

Potrivit unui raport recent sosit în presă, Land Rover și-a anunțat intenția de lansare a unui smartphone propriu, unul care ar putea arăta cu adevărat interesant. Se pare că nu Land Rover se va ocupa de dezvoltarea propriu-zisă a acestui terminal, ci compania Bullit cunoscută pentru colaborarea cu firma Caterpillar, din care au rezultat smartphone-urile CAT.

Ținând cont de faptul că automobilele producătorului britanic se remarcă prin alura masivă și prin capabilitățile off-road, ne-am putea aștepta la un smartphone de tip rugged. Nu este exclusă nici varianta de a vedea un terminal îndreptat mai mult către eleganță în schimb. Aparent, debutul acestui produs ar putea avea loc în prima parte a anului 2017.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×