Producătorul britanic Land Rover are în plan lansarea unui prim smartphone

1.081 ori
<b>Producătorul britanic Land Rover are în plan lansarea unui prim smartphone</b>Producătorul de automobile Land Rover a făcut astăzi un anunț interesant, unul ce face referire la planurile companiei de lansare a unui prim smartphone pe piață. Aflăm că în spatele procesului de dezvoltare se va afla compania Bullit, cunoscută pentru

Numele Land Rover îl asociem din start acelor vehicule de teren arătoase, modele ce impresionează prin design-ul deosebit și desigur prin motoarele puternice aduse sub capotă. Dar acest constructor auto are în plan și alte produse...cum este cazul unui smartphone ce rulează Android.

Potrivit unui raport recent sosit în presă, Land Rover și-a anunțat intenția de lansare a unui smartphone propriu, unul care ar putea arăta cu adevărat interesant. Se pare că nu Land Rover se va ocupa de dezvoltarea propriu-zisă a acestui terminal, ci compania Bullit cunoscută pentru colaborarea cu firma Caterpillar, din care au rezultat smartphone-urile CAT.

Ținând cont de faptul că automobilele producătorului britanic se remarcă prin alura masivă și prin capabilitățile off-road, ne-am putea aștepta la un smartphone de tip rugged. Nu este exclusă nici varianta de a vedea un terminal îndreptat mai mult către eleganță în schimb. Aparent, debutul acestui produs ar putea avea loc în prima parte a anului 2017.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×