Oppo N1 Mini va sosi cu o cameră rotativă și rama aurie

894 ori
<b>Oppo N1 Mini va sosi cu o cameră rotativă și rama aurie</b>Despre Oppo N1 Mini am mai scris cu puțin timp în urmă și iată că apare încă o scăpare legată de acest model, care ar urma să sosească la final de lună. Terminalul va avea o diagonală de 5 inch, cu 0.9 inch mai mică decât varianta N1...

Despre Oppo N1 Mini am mai scris cu puțin timp în urmă și iată că apare încă o scăpare legată de acest model, care ar urma să sosească la final de lună. Terminalul va avea o diagonală de 5 inch, cu 0.9 inch mai mică decât varianta N1 standard.

Se pare că handsetul va adopta și o ramă aurie și va pastra camera rotativă a lui Oppo N1, dacă ne luăm după cele mai noi scăpări. Telefonul va suporta o rezoluție 720p și va avea versiuni de culoare roz, albastră sau galbenă. Va exista și un model alb, cu accente aurii, urmând trendul pornit de iPhone 5s și carcasa sa aurie. Oppo N1 Mini va fi lansat în cadrul unui eveniment oficial pe 30 mai.

Oppo N1 Mini

E posibil că produsul să fie capabil de dual boot, ca și N1, iar dotările sale vor mai include și o baterie de 2140 mAh, o cameră de 13 megapixeli și suport 4G. Memoria sa și cantitatea de RAM rămân mistere, iar dacă îmi permiteți o speculație, procesorul va fi poate un Snapdragon 400 quad core sau un MediaTek destul de performant.

Oppo N1 Mini va sosi cu o cameră rotativă și rama aurie

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×