HTC pierde 40 de milioane de dolari din investiția În OnLive

1.059 ori
<b>HTC pierde 40 de milioane de dolari din investiția În OnLive</b>HTC nu o duce prea bine în ce privește vânzările de telefoane. Acum urmează o altă veste proastă din partea companiei taiwaneze. Investița făcută în februarie către serviciul de cloud OnLive a fost bugetată de către HTC ca și pierdere....

HTC nu o duce prea bine în ce privește vânzările de telefoane. Acum urmează o altă veste proastă din partea companiei taiwaneze. Investița făcută în februarie către serviciul de cloud OnLive a fost bugetată de către HTC ca și pierdere.

OnLive reprezintă o companie cunoscută pentru serviciile sale în ce privește streamingul pentru jocuri. HTC investea peste 40 de milioane dolari în februarie 2012 cu scopul de a aduce un sprijin și un atu în telefoanele sale smart. S-a dovedit a fi o pagubă destul de serioasă după ce OnLive a fost achiziționată într-un mod ciudat, angajați au fost dați afară și re-angajați la o companie nouă al cărui acționar principal pare a fi o singură persoană.

HTC nu rămâne fără o strategie în ce privește jocurile pe mobil. Au fost nominalizați ca și prim partener pentru Sony PlayStation Mobile. Totuși, nu am cum să nu remarc cât de repede investește HTC într-un mod arbitrar, fără să se informeze ce finanțează. La Beats Audio și-au scos suma investită în 2011 și au rămas cu 25% din acțiuni, dar la OnLive nu se știe dacă vor recupera vreun cent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×