SlingPlayer Mobile pentru iPhone si Mac HD debuteaza la Macworld 2009

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.310 ori
<b>SlingPlayer Mobile pentru iPhone si Mac HD debuteaza la Macworld 2009</b>Macworld a venit si s-a dus fara Steve Jobs in acest an si fara anunturi impresionante din partea celor de la Apple. Ceea ce a adus nou acest show este faimoasa aplicatie a celor de la Sling Media, SlingPlayer, disponibila in curand pe iPhone. In vreme ce...

Macworld a venit si s-a dus fara Steve Jobs in acest an si fara anunturi impresionante din partea celor de la Apple. Ceea ce a adus nou acest show este faimoasa aplicatie a celor de la Sling Media, SlingPlayer, disponibila in curand pe iPhone.

In vreme ce aplicatia SlingPlayer va sosi prin iTunes cat de curand, Sling Media a prezentat si un prototip al lui SlingPlayer pentru Mac HD, care permite utilizatorilor Slingbox PRO-HD sa beneficieze de streaming HD pe desktopul lor Mac sau pe laptop. Noul SlingPlayer pentru Mac HD este o versiune web-based a software-ului SlingPlayer, care poate fi accesat de pe Sling.com.

SlingPlayer Mobile va oferi clientilor sai o experienta TV deosebita, incluzand majoritatea canalelor locale, informatii despre echipele sportive locale, servicii video on demand sau pay per view si multe altele. Programele pot fi vizionate pe iPhone prin intermediul unei conexiuni 3G sau WiFi, iar SlingPlayer Mobile poate fi utilizat si pentru a controla un DVR (digital video recorder), ce va permite inregistrare showurilor TV preferate.

Sursa: Engadgetmobile.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×