Încă o cutie de iPhone 7 e fotografiată, menţionează 256 GB stocare şi căşti AirPods la pachet

2.051 ori
<b>Încă o cutie de iPhone 7 e fotografiată, menţionează 256 GB stocare şi căşti AirPods la pachet</b>După ce teoria cu iPhone 6 SE a cam picat din peisaj şi au revenit scăpările legate de iPhone 7, azi vedem din nou un presupus ambalaj al noului terminal. El menţionează 256 GB stocare, dar şi o pereche de căşti AirPods.

După ce teoria cu iPhone 6 SE a cam picat din peisaj şi au revenit scăpările legate de iPhone 7, azi vedem din nou un presupus ambalaj al noului terminal. El menţionează 256 GB stocare, dar şi o pereche de căşti AirPods. 

Evident putem presupune că avem de-a face cu o operă în Photoshop, mai ales că imaginile provin din Rusia, unde se cam modifica fotografii de genul. Am aflat recent că teoria cu un iPhone 7 de 256 GB sta în picioare şi ar confirma că va exista şi un model de pornire de 32 GB şi nu 16 GB de această dată. Variantele de stocare pentru iPhone 7 şi iPhone 7 Plus ar urma să fie de 32, 128 sau 256 GB şi pare bizar că varianta de 64 GB a fost lăsată pe dinafară.

Cât despre AirPods, Apple a înregistrat denumirea cu câteva zile în urmă şi am văzut şi diferite adaptoare Lightning to 3.5 mm, care ar urma să fie incluse la pachet. Scăpările legate de iPhone 7 precizau că vom primi mai degrabă căşti Lightning decât cele wireless, deci AirPods ar putea sosi separat. Noile cutii în schimb nu menţionează adaptorul de mai sus, ci doar căştile AirPods.

Ce e suspect e că numele produsului e scris mare în zona din spate pe o etichetă şi nu gravat pe cutie cum face Apple de obicei. Nici centrarea textului nu pare specifică Apple. Precauţie maximă recomandăm!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×