Rivalul lui HTC Touch HD este un smartphone Pharos, anuntat la CES 2009

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.282 ori
<b>Rivalul lui HTC Touch HD este un smartphone Pharos, anuntat la CES 2009</b>CES 2009 este prilejul perfect pentru a prezenta un nou smartphone performant, care sa rivalizeze cu faimosul HTC Touch HD. De aceasta data este vorba despre un telefon Pharos deblocat, care suporta conectivitate 3G in banda T-Mobile de 1700 Mhz, dar care...

CES 2009 este prilejul perfect pentru a prezenta un nou smartphone performant, care sa rivalizeze cu faimosul HTC Touch HD. De aceasta data este vorba despre un telefon Pharos deblocat, care suporta conectivitate 3G in banda T-Mobile de 1700 Mhz, dar care va opera si in banda de 850 MHz.

Smartphone-ul din imaginea de mai sus este rezultatul unui parteneriat dintre Inventec si Pharos si soseste dotat cu OS-ul Windows Mobile 6.1 Professional, un procesor Qualcomm MSM 7201A de 528 MHz si memorie DDR SDRAM de 256 MB, respectiv memorie Flash ROM de 512 MB. Bateria acestui handset ii permite sa reziste pana la 4 ore in mod convorbire si 200 de ore in standby.

Display-ul rivalului lui HTC Touch HD este un TFT LCD touch, cu diagonala de 3.5 inchi, rezolutie de 480 x 800 pixeli, iar printre specificatiile noului terminal se numara si o camera de 3 megapixeli, GPS, WiFi, Bluetooth 2.1 + EDR, un tuner FM si o camera frontala pentru video conferinte. In ce priveste memoria, beneficiati si de un slot microSD cu suport SDHC, iar la capitolul conectivitate adaugam pe lista si un port USB 2.0.

Smartphone-ul Pharos va fi vandut la pretul de 599 dolari in primul trimestru al acestui an, o suma mult mai rezonabila decat cea pe care trebuie sa o platim pentru HTC Touch HD.

Sursa: Wmpoweruser.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×