Smartisan JianGuo Pro este smartphone-ul al cărui design se abate de la trendul actual; vine cu cameră duală și debutează la prețul de 220 dolari!

3.238 ori
<b>Smartisan JianGuo Pro este smartphone-ul al cărui design se abate de la trendul actual; vine cu cameră duală și debutează la prețul de 220 dolari!</b>Una dintre cele mai inedite companii producătoare de smartphone-uri din China este și Smartisan, firmă ce în ciuda celor doar câteva produse din portofoliu a reușit să ne atragă atenția. Astăzi asiaticii dezvăluie modelul JianGuo Pro, un telefon ce este

Cu toate că majoritatea producătorilor chinezi de smartphone-uri lansează anual zeci de noi terminale pe piață, avem și câteva excepții precum este cazul celor de la Smartisan. Această din urmă companie are doar câteva smartphone-uri în portofoliu, modele care impresionează în special pe partea de design, fiind ceva mai diferite la acest capitol comparativ cu celelate dispozitive aflate la vânzare la ora actuală.

Smartisan JianGuo Pro

Fix această descriere se potrivește și pentru Smartisan JianGuo Pro, telefon proaspăt lansat astăzi în China și prezentat în imaginile din cadrul acestui articol. În vreme ce mai toate produsele din ultima vreme merg pe muchii și display-uri curbate, JianGuo Pro rămâne într-un fel retro, păstrând un aer masculin dacă putem spune așa, dat de carcasa caracterizată de liniile drepte.

Smartisan JianGuo Pro

Grosimea device-ului este de numai 6.98 mm, iar greutatea se oprește la doar 158 grame - cifre foarte bune pentru un asemenea phablet de 5.5 inch. Avem trei variante de culoare foarte arătoase, de la un negru cu finish glossy și până la o nuanță de vișiniu care va atrage cu siguranță atenția celor din jur. Cea de-a 3-a nuanță este un negru cu accente de culoare roșie de jur împrejurul carcasei, inclusiv la butonul home.

Smartisan JianGuo Pro

În materie de dotări hardware, primim un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor Snapdragon 625 pe varianta cu 32 GB de stocare, respectiv un chipset Snapdragon 626 pe variantele cu 64 și 128 GB de stocare flash. Avem și scanner de amprente, 4 GB memorie RAM, iar pe partea foto primim o cameră duală de 13 megapixeli pe spate cu deschidere f/2.0 și bliț dual-tone.

Modelul cu 32 GB aduce o cameră selfie de 8 megapixeli, pe când celelalte două versiuni pulsează cu un senzor frontal de 16 megapixeli. Smartisan JianGuo Pro dispune de o baterie de 3500 mAh cu suport Quick Charge 3.0, de un port USB Type-C și de conectivitate NFC, Bluetooth 4.2, 4G LTE, respectiv Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac. Prețurile pentru fiecare variantă în parte le aveți mai jos și este păcat că telefonul nu va fi disponibil în afara Chinei.

  • 32 GB - 220 dolari
  • 64 GB - 260 dolari
  • 128 GB - 330 dolari 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×