Cele mai noi randări ale lui iPhone 8 vin de la @OnLeaks şi @GearIndia, promit autenticitate absolută

1.922 ori
<b>Cele mai noi randări ale lui iPhone 8 vin de la @OnLeaks şi @GearIndia, promit autenticitate absolută</b>Am avut câteva zile de respiro în ceea ce privește avalanșa de randări pentru iPhone 8, dar totul ia sfârșit astăzi când apar cele mai noi creații 3D de acest tip. Ele sosesc din partea @OnLeaks și @GearIndia și aflăm că ni se promite aici o autenticitate

Puţină lume se laudă că are adevărul absolut, dar sursa celor mai noi randari iPhone 8 e destul de convinsă că aşa va arăta viitorul terminal. @OnLeaks şi @GearIndia sunt în spatele acestor imagini, preluând toate schiţele şi informaţiile scăpate până acum pentru a le crea.

Randare iPhone 8

Observăm camera duală cu orientare verticală şi blitz plasat între cei doi senzori, parcă ieşită în relief mai mult decât ştiam. Terminalul are muchii rotunjite, spatele acoperit cu sticlă şi nu e nici urmă de buton Home. Pentru că ecranul nu e pornit nu avem idee dacă acea "Function Area" din zona inferioară a panoului frontal există sau nu, funcţionând ca un soi de ecran secundar.

Randare iPhone 8

Şi pentru că doar imaginile nu sunt niciodată de ajuns, avem şi un video mai jos cu terminalul. În continuare prima mea tentaţie este să spun că acest smartphone e oarecum gros faţă de pretenţiile actuale, deşi de la randări până în realitate distanţa e mare. Mai nou se discută despre un scanner de amprente integrat în logo-ul Apple din spate, pe lângă teoria cu integrarea sa în panoul de display sau cu un decupaj special in spate. 

Nu sunt 100% convins că acesta este următorul flagship Apple şi asta pentru că firma din Cupertino a testat câteva variante de design pe prototipurile sale. La urma urmei ar putea fi doar un iPhone 7s Plus...  Aceste imagini au fost realizate folosind dimensiuni de 143.5 x 70.9 x 7.7 mm, talia ajungând la 8.9 cu protuberanţa camerei. Consider că acest iPhone ar fi cam gros şi ar fi bine ca bateria şi camera să fie galactice dacă Apple nu vrea mult hate de la fani că nu a creat un handset silfid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×