Vivo Y25 este un smartphone entry-level ce debutează pe piață la un preț de doar 110 dolari!

743 ori
<b>Vivo Y25 este un smartphone entry-level ce debutează pe piață la un preț de doar 110 dolari!</b>Cei de la Vivo anunță astăzi lansarea unui telefon de buget pe piața din Malaezia și anume modelul Y25 ce va costa doar 115 dolari aici. Produsul este echipat cu un display de 4.5 inch și restul dotărilor hardware sunt reprezentate de către procesorul

Pe piața din Malaezia debutează astăzi un nou terminal de buget marca Vivo și anume modelul Y25 pe care îl puteți vedea în imaginile de mai jos. Acesta sosește la un preț de doar 110 dolari și după cum vă așteptați avem de-a face cu dotări chiar modeste precum 1 GB memorie RAM, un procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz și cu un display de 4.5 inch cu rezoluție de 854 x 480 pixeli.

Vivo Y25

Avem totuși 16 GB spațiu intern de stocare și nu 8 precum vedem pe modele similare, dar și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB. Vivo Y25 aduce o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 2 megapixeli și o baterie de 1900 mAh ce promite aproximativ o zi de autonomie.

Mai menționăm și prezența suportului dual-SIM, a conectivității 4G LTE și a următoarelor elemente de conectivitate: microUSB v2.0, jack 3.5 mm, OTG, GPS, Bluetooth și desigur Wi-Fi. Vivo Y25 rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și va fi disponibil pe negru și alb la vânzare.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×