Smartphone Ferrari produs de Acer, disponibil În ediție limitată

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.612 ori
<b>Smartphone Ferrari produs de Acer, disponibil În ediție limitată</b>Acer și Ferrari au prezentat ieri un nou smartphone bazat pe Google Android, practic o variantă customizată a modelului Acer Liquid e. Terminalul va fi disponibil în ediție limitată (200.000 de unități), va purta branding Ferrari și va include...

Acer și Ferrari au prezentat ieri un nou smartphone bazat pe Google Android, practic o variantă customizată a modelului Acer Liquid e. Terminalul va fi disponibil în ediție limitată (200.000 de unități), va purta branding Ferrari și va include conținuturi ale celebrei scuderii.

Telefonul este disponibil într-o variantă de culoare roșie, în pura tradiție a brandului auto. Deși este al doilea cel mai mare producator de PC-uri, Acer e un nume relativ nou pe piața smartphone-urilor, pe care a intrat în 2009, cu scopul de a atinge o cota de piață de 6-7% în următorii 3, până la 5 ani.

Deocamdată Acer nu a avut succesul sperat, dar compania s-a descurcat excelent pe piața notebook-urilor, prin intermediul unor modele low cost și cu specificații rezonabile. Oare va funcționa această rețetă și pentru smartphone-uri?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×