Friptură pe bază de Windows Phone 7, cu garnitură de Android și iPhone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.564 ori
<b>Friptură pe bază de Windows Phone 7, cu garnitură de Android și iPhone (Video)</b>Am văzut iPhone-uri date prin mixer, iPad-uri împușcate cu ajutorul unui shotgun sau telefoane Android supuse la condiții extreme. Ei bine, iată că a venit momentul unui grătar cu cele mai la modă handseturi ale momentului: un iPhone, Android G2...

Am văzut iPhone-uri date prin mixer, iPad-uri împușcate cu ajutorul unui shotgun sau telefoane Android supuse la condiții extreme. Ei bine, iată că a venit momentul unui grătar cu cele mai la modă handseturi ale momentului: un iPhone, Android G2 și HTC Surround, care rulează Windows Phone 7. Cine se va prăji primul aflați din clipul următor:

Se pare că handsetul Windows Phone 7 este cel mai rezistent la astfel de condiții extreme de temperatură, în vreme ce iPhone 4 și modelul Android trag pe dreapta destul de rapid. Acest clip este cel mai probabil o reclamă la EZ Grill, o companie care produce grătare și care împreună cu agenția de social media Banyan Branch a realizat acest inedit experiment.

Să fie cazul să adăugăm rezistența la temperaturi foarte ridicate și la flăcări pe lista de specificații a lui HTC Surround?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×