Smartphone-ul Acer F1 va sosi in septembrie, cu procesor Snapdragon de 800 MHz?

1.470 ori
<b>Smartphone-ul Acer F1 va sosi in septembrie, cu procesor Snapdragon de 800 MHz?</b>Snapdragon e asociat cu un lucru: 1 GHz pe telefonul mobil, cel putin in cazul lui Toshiba TG01. Ei bine, acest procesor va sosi in varianta de 800 MHz pe smartphone-ul Acer F1, ce urmeaza sa fie lansat in septembrie. Conform celor de la All About Phones,...

Snapdragon e asociat cu un lucru: 1 GHz pe telefonul mobil, cel putin in cazul lui Toshiba TG01. Ei bine, acest procesor va sosi in varianta de 800 MHz pe smartphone-ul Acer F1, ce urmeaza sa fie lansat in septembrie.

Conform celor de la All About Phones, care au participat la un eveniment organizat de Acer recent, F1 va incorpora chipul ARM de 800 MHz si va fi bazat pe Windows Mobile 6.5, "ascuns" de un shell Acer Suite 2.0, bazat pe Flash. Vom vedea terminalul pe piata in aceasta toamna, dupa cum am mentionat mai sus, la pretul de 560 de euro.

Iata ca dupa o tentativa de a se impune pe piata telefoniei mobile prin intermediul unor clone de terminale E-Ten, Acer si-a depasit complexul de la Mobile World Congress 2009 si vine cu ceva original. Retineti faptul ca informatiile de mai sus nu sunt confirmate, dar vestea ca mai exista producatori in afara de Toshiba, care sa utilizeze un CPU Snapdragon, nu poate decat sa ne incante.

Via: [Engadgetmobile.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×