Samsung Haptic 8M, primul telefon cu camera de 8 megapixeli din Corea de Sud

2.458 ori
<b>Samsung Haptic 8M, primul telefon cu camera de 8 megapixeli din Corea de Sud</b>Ne-am fi asteptat ca o tara gen Corea de Sud sa fi descoperit deja miracolul telefoanelor cu camera de 8 megapixeli, dar iata ca premiera are loc de abia acum, prin intermediul lui Samsung Haptic 8M. Acest prim cameraphone de 8 megapixeli din aceasta tara...

Ne-am fi asteptat ca o tara gen Corea de Sud sa fi descoperit deja miracolul telefoanelor cu camera de 8 megapixeli, dar iata ca premiera are loc de abia acum, prin intermediul lui Samsung Haptic 8M.

Acest prim cameraphone de 8 megapixeli din aceasta tara este cunoscut si sub numele de Samsung SCH-W740 si este un terminal full touch. Handsetul ofera suport pentru tagging facial, detectarea zambetului, autofocus si vine cu un blitz Xenon. De asemenea, Samsung Haptic 8M suporta recunoasterea limbii engleze, prin intermediul traducerii documentelor pe care le fotografiati cu camera.

Samsung Haptic

Aflati si ca printre specificatiile noului Samsung se mai numara suport pentru conectivitate HSUPA (5.7 Mbps maximum), T-DMB, Bluetooth 2.0 si un scanner de carti de vizita. Haptic 8M este disponibil doar in Corea de Sud, prin SK Telecom la pretul de 660 de dolari.

Via: [Gsmdome.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×