Smartphone-ul Allview X3 Soul Mini are câștigător; acesta se numește Ghioci Ciprian și este din Brașov

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.691 ori
<b>Smartphone-ul Allview X3 Soul Mini are câștigător; acesta se numește Ghioci Ciprian și este din Brașov</b>Printre ultimele telefoane ce le-am testat aici la Mobilissimo, s-a numărat și Allview X3 Soul Mini - terminal ce merită pe bună dreptate titlul de cel mai arătos model din portofoliul companiei rom&acirc;nești. Exact acest smartphone a fost...

Printre ultimele telefoane ce le-am testat aici la Mobilissimo, s-a numărat și Allview X3 Soul Mini - terminal ce merită pe bună dreptate titlul de cel mai arătos model din portofoliul companiei românești. Exact acest smartphone a fost subiectul unui concurs pus la cale împreună cu cei de la Allview în ultimele săptămâni.

Așa cum am stabilit, pe data de 9 martie la ora 21:00, a fost extras și fericitul câștigător dintr-o listă ce număra nici mai mult, nici mai puțin de 202 participanți. Astfel, serviciul random.org a avut task-ul de a alege un singur nume de pe această listă - Ghioci Ciprian, un tânăr din Brașov ce se va bucura de un nou smartphone arătos.

În cazul în care vă numărați printre cei care au citit recenzia lui Allview X3 Soul Mini, atunci știți și care sunt principalele aspecte pro pe care le-am apreciat la acest model. Vorbim despre design-ul arătos și materialele premium utilizate, despre bateria excelentă, cât și despre capabilitățile camerei frontale.

Allview X3 Soul Mini poate fi achiziționat în acest moment pentru suma de 749 lei prin intermediul celor de la eMAG.ro.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×