Android N primeşte un preview video, care îi detaliază funcţiile (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 2.251 ori
<b>Android N primeşte un preview video, care îi detaliază funcţiile (Video)</b>Cu c&acirc;teva ore &icirc;n urmă am aflat că Google a luat fanii Android şi dezvoltatorii prin surprindere, lans&acirc;nd varianta beta a lui Android N. Acest Developer Preview a fost instalat de către publicul ţintă şi mai jos primim şi un...

Cu câteva ore în urmă am aflatGoogle a luat fanii Android şi dezvoltatorii prin surprindere, lansând varianta beta a lui Android N. Acest Developer Preview a fost instalat de către publicul ţintă şi mai jos primim şi un preview video al său.

Încă nu e clar dacă Android N se va numi până la urma Android Nutella, dar probabil vom afla asta în mai, la evenimentul I/O 2016. Din clipul de preview aflăm că Android N Dev Preview include o funcţie de contacte de urgenţă şi informaţii medicale, utile pentru cei ce suferă de afecţiuni grave şi pot avea nevoie de ajutorul celor din jur.

Vedem şi un nou wallpaper, cu tema mov/roz, iar zona dropdown şi-a schimbat acum animaţia, iconurile Quick Settings fiind "înghesuite" sus şi restrânse ca jaluzelele deasupra notificarilor. Un tap pe iconul bateriei ne afişează detalii despre utilizarea sa. Iconurile Quick Settings suporta drag and drop pentru a fi înlocuite odata cu noul Android, iar cardurile de notificare umplu acum mai mult ecranul , fiindu-le dedicate o zonă mai mare.

Puteţi şi să daţi reply la mesaje din zona de notificări. Evident cea mai mare noutate din Android N este modul split screen multi window. El se activează ţinând apăsat pe o aplicaţie din caruselul de multitasking şi apoi ea va ajunge în zona superioară a ecranului, o alta aplicatie fiind apoi integrata in zona inferioara. Clipul ne arată că e foarte uşor să reglezi cât spaţiu se dedica fiecărei aplicaţii prin apăsări pe ecran.


În Android N avem orientare landscape pentru homescreen, iar în setări putem regla întreaga mărime a afişajului, la nivel de meniuri şi iconuri. Google a adus şi opţiunea Night Mode, pentru a ne proteja ochii pe timp de noapte, funcţie binevenită pentru cei care citesc noaptea. Setările au acum şi un meniu lateral, pentru o organizare mai bună şi primim şi o versiune nouă de Doze.

Cei interesaţi pot găsi aici linkuri de download pentru modelele Nexus compatibile.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×