Evolio X6 are câștigător! Se numește Stăniloiu Călin Mihai!

Autor:  | Publicat în:  Concurs 1.213 ori
<b>Evolio X6 are câștigător! Se numește Stăniloiu Călin Mihai!</b>în dată de 17 iunie, la ora 21:00 a avut loc marea tragere la sorți pentru câștigarea unui Evolio X6, smartphone octa core la concursul Mobilissimo.ro. Terminalul are acum un câștigător, decis prin intermediul unei trageri la sorți cu ajutorul...

în dată de 17 iunie, la ora 21:00 a avut loc marea tragere la sorți pentru câștigarea unui Evolio X6, smartphone octa core la concursul Mobilissimo.ro. Terminalul are acum un câștigător, decis prin intermediul unei trageri la sorți cu ajutorul lui random.org.

Câștigătorul se numește Stăniloiu Călin Mihai, profesor de istorie la liceul Sextil Pușcariu din Bran, județul Brașov. Vedeți în clipul de mai jos extragerea live a câștigătorului dintr-o listă de nu mai puțin de 305 participanți. Acest smartphone costă 1499 lei, a avut parte de un unboxing aici și de un review detaliat aici. în cadrul recenziei sale, acest smartphone a primit o notă finală de 9.25 din 10, fiind astfel un handset foarte bun.

Evolio X6 are câștigător! Se numește Staniloiu Calin Minai!​

De remarcat faptul că a primit nota 9.4 pentru design, ceea ce înseamnă că acest model este arătos. Felicitări lui Staniloiu Calin Mihai, care va primi un smartphone cu procesor octa core, 2 GB RAM și un ecran Full HD IPS de 5.5 inch, de calitate bună. Terminalul mai vine și cu o cameră de 13 megapixeli în spate, una frontală de 8 MP și două sloturi SIM, unul micro SIM și unul nano SIM.

Pe Forumul Mobilissimo.ro se discută intens despre acest device aici. Rețineți că mai avem concursuri pentru voi, unul cu o tabletă Allview Viva D8 drept premiu și altul cu un handset Allview A5 Smiley. Multă baftă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×