Smartphone-ul anulat Lumia 960 apare în noi fotografii; vedem carcasa metalică și prezența unui port USB Type-C

1.583 ori
<b>Smartphone-ul anulat Lumia 960 apare în noi fotografii; vedem carcasa metalică și prezența unui port USB Type-C</b>Fix pe data de 1 iunie fanii Windows Mobile primeau un cadou de Ziua Copilului, o serie de fotografii ale unui prototip de smartphone Microsoft care din păcate a fost anulat. Era vorba despre Lumia 960, telefon care revine astăzi în noi imagini

Prima zi a lunii iunie ne-a adus și un soi de cadou pentru fanii Windows Mobile și anume o serie de imagini cu prototipul Lumia 960, telefon pe care Microsoft l-a anulat dintr-un motiv sau altul. Astăzi ajung direct din China și alte fotografii ale acestui produs și avem ocazia ca astfel să remarcăm mai multe elemente de design pe care smartphone-ul le oferea.

Microsoft Lumia 960

Carcasa complet metalică este cea care ne atrage din start atenția și vedem butoanele de volum fizice, butonul pentru camera foto și sloturile SIM dedicate. Camera foto era încă o dată mutată, de această dată în partea de sus central amintind astfel într-un fel sau altul de HTC One A9.

Aveam jack audio aici și un port USB Type-C care probabil facilita tehnologia de încărcare rapidă. Anterior aflam că acest telefon cu numele de cod "Northstar" ar fi urmat să aducă un display Quad HD, un procesor Snapdragon 820 și o cameră foto PureView de 20 megapixeli. Dacă vă întrebați unde s-a ascuns difuzorul, ei bine se pare că Microsoft a optat aici pentru difuzoare stereo frontale.

Rămâne totuși un telefon de arhivă, unul care se adaugă colecției generoase de terminale Microsoft anulate de-a lungul anilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×