Ce ar fi putut fi: iată imagini cu flagship-ul anulat Microsoft Lumia 960

2.403 ori
<b>Ce ar fi putut fi: iată imagini cu flagship-ul anulat Microsoft Lumia 960</b>Recent am văzut imagini ale unui smartphone Nokia anulat, unul cu Windows Phone la bord și tastatură qwerty fizică + display tactil. Astăzi apare în ecuație și un terminal marca Microsoft și anume modelul Lumia 960 care nu a mai văzut lumina zilei

După câţiva ani de regrete şi fotografii cu telefonul anulat Nokia McLaren sau ceasul Moonraker, încă un proiect anulat Lumia îşi face apariţia azi. E vorba despre Microsoft Lumia 960, cunoscut şi sub numele de cod "Northstar" şi care apare în imaginea de mai jos.

Microsoft Lumia 960

Acesta ar fi fost succesorul lui Lumia 950, lansat în toamna lui 2015 şi considerat ultimul flagship mare din seria Lumia. Au fost anulate între timp şi Lumia 750 şi Lumia 850, care la rândul lor au avut parte de multiple scăpări. Ar fi trebuit sa fie variante lite de Lumia 950 practic. Cât despre "Northstar", acest nume de cod a fost folosit intern pentru un prototip ce rula Windows 10 Mobile. Venea cu un design metalic şi arată ca Lumia 950 în zona frontală.
 
Diferenţa era că primeam difuzoare frontale pe acest terminal, iar sursele afimă că prototipul venea cu procesor Snapdragon 820 şi ecran Quad HD. În spate găsim camera principală Pureview de 20 de megapixeli, cu blitz triplu LED, plus decupajele pentru antene. Între timp se discută (tot mai rar) despre Surface Phone şi sincer sper să arate mai bine decât acest model anulat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×