Acer Tempo X960, telefonul aventurierilor

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.559 ori
<b>Acer Tempo X960, telefonul aventurierilor</b>Acer a lansat la Mobile World Congress seria de telefoane Tempo, ce include 4 modele, care se adreseaza nevoilor unor segmente diferite de public. De la publicul business la "aventurieri", fiecare dintre noi isi va gasi handsetul ideal in portofoliul...

Acer a lansat la Mobile World Congress seria de telefoane Tempo, ce include 4 modele, care se adreseaza nevoilor unor segmente diferite de public. De la publicul business la "aventurieri", fiecare dintre noi isi va gasi handsetul ideal in portofoliul Acer. Iata-l si pe X960, un terminal care va va ajuta sa nu va rataciti prea usor.

Destinat pasionatilor de calatorii, Acer Tempo X960 vine cu GPS si softuri navigationale preinstalate si trebuie sa aflati ca acest handset este de fapt si un PDA, include o camera de 3.2 megapixeli si un MP3 player. Evident, web browsingul este suportat, dupa cum sunt si mailurile (citire si reply), plus seviciile de social networking.

Designul telefonului aminteste, in mod nesurprinzator de handseturile E-Ten, lucru la care ne asteptam, de vreme ce Acer a cumparat E-Ten in 2008 si va rebrandui probabil o parte din Glofiish-urile sale, pana va gasi ceva mai original de lansat.

Sursa: Trendygadget.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×