Smartphone-ul high end Meizu MX4 primește și primul preț: 406 dolari

980 ori
<b>Smartphone-ul high end Meizu MX4 primește și primul preț: 406 dolari</b>Meizu MX4 e aproape zilnic subiect de zvonuri în ultima vreme și asta pentru că se anunță a fi un super smartphone din China. Meizu a avut timp destul să privească rivali că OnePlus, Xiaomi sau Huawei în acțiune și acum va răspunde...

Meizu MX4 e aproape zilnic subiect de zvonuri în ultima vreme și asta pentru că se anunță a fi un super smartphone din China. Meizu a avut timp destul să privească rivali că OnePlus, Xiaomi sau Huawei în acțiune și acum va răspunde flagshipurilor lor cu un device pe măsură. Azi aflăm și prețul gadgetului, care va costa 406 dolari aparent.

Acest preț nu sună rău deloc pentru un model high end și el apare odată cu o serie de broșuri legate de dotările lui MX4. Cu această ocazie vedem și randari ale acestui smartphone, pe negru sau alb și cu acel buton Home cu simbol rotund, care duce cu gândul la un Xiaomi. Descoperim și că acest telefon va avea un blitz dual LED asociat camerei de 20 MP cu senzor Sony IMX preluat de la Xperia Z2, iar Flyme 4.0 OS apare și el în imagini.

Meizu MX4

Pe Meizu MX4 îl așteptam în primele zile ale lui septembrie să se lanseze, după ce a avut parte de numeroase teasere, unele care chiar implicau Ubuntu Touch OS, deși nu credem că acea idee se va concretiza. Vă reamintesc faptul că smartphone-ul va avea 3 sau 4 versiuni, printre care una Pro high end, una Mini și două cu dotări standard. Varianta de top ar trebui să aibă 3 GB RAM, un CPU Samsung Exynos octa core, ecran Quad HD de 5.4 inch, cameră de 20 MP în spate și cameră frontală de 8 MP.

Să sperăm că vom primi și o baterie destul de mare, de preferat peste 3000 mAh.

Smartphone-ul high end Meizu MX4 primește și primul preț: 406 dolari

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×