Smartphone-ul Lenovo Vibe K5 poposește în Europa la un preț de 199 euro

1.188 ori
<b>Smartphone-ul Lenovo Vibe K5 poposește în Europa la un preț de 199 euro</b>După lansarea din cadrul Mobile World Congress 2016 ce a avut loc la sfârșitul lunii februarie, iată că smartphone-ul Lenovo Vibe K5 poposește astăzi în Europa, mai precis în Grecia unde retailerul e-lenovo.gr afișează produsul la precomandă pentru un

Odată cu show-ul Mobile World Congress desfășurat la sfârșitul lunii februarie, Lenovo lansa smartphone-ul de buget numit Vibe K5 - produs ce poposește începând de astăzi pe plan european. Telefonul este listat de către retailerul grecesc e-lenovo.gr la precomandă pentru suma de 199 euro.

Printre dotările produsului de față regăsim un display de 5 inch cu rezoluție 1280 x 720 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 415, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins ulterior. Primim și o baterie de 2750 mAh la interior și o cameră frontală de 5 megapixeli.

Lenovo Vibe K5 dispune de o cameră foto principală de 13 megapixeli ce poate filma la o rezoluție Full HD 1080p@30fps, iar pe partea de conectivitate avem la dispoziție 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.0 și un port microUSB v2.0. Posibil ca telefonul să ajungă curând și pe plan local la un preț de aproximativ 1000 lei. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×