Meizu MX6 confirmat în varianta cu Ubuntu la bord

682 ori
<b>Meizu MX6 confirmat în varianta cu Ubuntu la bord</b>În curând pe piața chineză urmează a debuta și smartphone-ul Meizu MX6, terminal ce aparent va sosi și într-o versiune cu Ubuntu OS la pachet. Acest detaliu apare astăzi în ecuație, și totodată avem șansa să aflăm mai multe detalii despre specificațiile

Meizu MX6 a avut parte de multe scăpări şi zvonuri asociate şi există chiar teoria că pe viitor seria MX de la Meizu va aduce doar modele cu Ubuntu la bord. Ei bine, cert e că MX6 e unul dintre aceste modele.

El aduce cu handsetul Pro 6 şi a fost confirmat de cele mai noi scăpări, drept având la bord OS-ul Canonical, dar şi o serie de dotări pe care le bănuiam. Astfel, el optează pentru un procesor deca core MediaTek Helio X20, un ecran Full HD de 5.5 inch, 3 GB RAM, 32 GB stocare şi o cameră de 20.7 megapixeli în spate, plus una frontală de 8 MP.

Există şi scanner de amprente la bord şi o baterie generoasă de 4000 mAh. Terminalul va costa 399 euro, dar încă nu ştim când va fi pus în vânzare. Nu e clar nici dacă acest model va sosi doar cu Ubuntu la bord, sau va avea şi o variantă cu Android. Am mai spus-o şi o spun din nou: Meizu e probabil compania chineză cu cea mai mare pasiune pentru experimentare, încercând multe variante de CPU-uri şi OS-uri în ultimii ani.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×