Smartphone-ul LG E900 face trecerea la CPU de 1.3 GHz; procesorul Snapdragon in actiune aici (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.309 ori
<b>Smartphone-ul LG E900 face trecerea la CPU de 1.3 GHz; procesorul Snapdragon in actiune aici (Video)</b>V-am mai vorbit despre smartphone-ul Windows Phone 7 LG E900 saptamana trecuta, afland cateva detalii sumare despre el, dar nu si cel mai important: faptul ca foloseste un procesor Snapdragon de 1.3 GHz. &nbsp; Puterea acestui procesor si performantele...

V-am mai vorbit despre smartphone-ul Windows Phone 7 LG E900 saptamana trecuta, afland cateva detalii sumare despre el, dar nu si cel mai important: faptul ca foloseste un procesor Snapdragon de 1.3 GHz.

Puterea acestui procesor si performantele terminalului ne sunt evidentiate pentru cateva secunde in clipurile de mai jos, daca sunteti curiosi. Detaliile, imaginile si clipurile provin de la Android.com.pl, astfel ca aflam ca E900 va sosi cu un display de 3.7 inchi, iar procesorul mentionat mai sus este un Qualcomm QSD8650A (system on chip).

Aceasta varianta de Snapdragon va suporta accelerare grafica 2D si 3D, va integra GPS, va suporta si captura video HD si playback high def. De asemenea terminalul va functiona in retele UMTS si CDMA 3G multi-mode. La o analiza atenta a lui LG E900 descoperim un port mini USB, un jack audio de 3.5 mm si mai trebuie mentionat ca handsetul vine cu senzori de proximitate si luminozitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×