Nvidia Tegra 2 desfiinteaza toate platformele mobile in teste!

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.225 ori
<b>Nvidia Tegra 2 desfiinteaza toate platformele mobile in teste!</b>Redactorii site-ului Carrypad au dorit sa afle cat de performanta este de fapt platforma Nvidia Tegra 2, astfel ca au trecut-o printr-o serie de benchmark-uri. Rezultatele testelor au fost incredibile, Tegra 2 demoland practic toti rivalii sai si cam...

Redactorii site-ului Carrypad au dorit sa afle cat de performanta este de fapt platforma Nvidia Tegra 2, astfel ca au trecut-o printr-o serie de benchmark-uri. Rezultatele testelor au fost incredibile, Tegra 2 demoland practic toti rivalii sai si cam orice platforma mobila de pe piata.

Nota in benchmark-ul SunSpider a fost 9300 iar aplicatia BenchmarkPi a concluzionat ca noua platforma Nvidia are o putere de calcul de 3 ori mai mare decat media. Aflam si ca Tegra 2 este capabil de playback 1080p H.264 la 13mbps si suporta gaming pe un ecran de 1024 x 600 pixeli cu performante uimitoare.

Chris Davies de la Slashgear a tinut sa mentioneze ca unitatea-test folosita pentru benchmark-uri este un Toshiba AC100 care ruleaza Android 2.1, deci ar trebui sa ne asteptam la performante crescute de la un combo Android 2.2 - Tegra 2. Suntem curiosi daca Nvidia se va axa pe tableturi si netbook-uri in implementarea platformei Tegra 2, sau daca si smartphone-urile vor beneficia de aceasta.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×